Vlak 3

Schildersbedrijf van Ochten is een allround schildersbedrijf, gericht op particulieren, verenigingen, VVE's en bedrijven.

Het bedrijf ligt centraal in Nederland, en de opdrachten worden door heel Nederland uitgevoerd.

Binnen het bedrijf werken we alleen schilders met een Nederlands erkend vakdiploma, of leerling schilders die een opleiding volgen bij een Nederlandse vakopleiding zoals bijvoorbeeld Nimeto of Schilders'cool. Hiervoor zijn wij ook erkend leerbedrijf geworden.

Hebben wij een opdracht die extra mankracht behoeft, dan werken wij samen met vaste Nederlandse erkende en gediplomeerde schildersbedrijven.

Heeft u een nieuwbouw woning, monumentale boerderij, bent u huurder of huiseigenaar, samen met u en uw wensen zoeken voor iedere opdracht een passende oplossing bij uw budget of wensen.

Naast de normale schilderwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor een second opinion wanneer u niet tevreden bent over uitgevoerd schilderwerk, conditiemetingen en calculaties op het gebied van schilderwerk. Middels een conditiemeting volgens een vast algemeen gebruikt principe in de onderhoudswereld, krijgt u een zowel technisch als esthetisch inzicht in staat van het onderhoud/schilderwerk van uw woning/pand.